Recept

Řízky z telecího brzlíku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (79%)
ID receptu: 27345
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Chřest zelený
80 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
60 g Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
600 g Telecí brzlík
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 403 kcal
Kilojoule 1 686kJ
3% Sacharidy 13 g
33% Tuky 25 g
22% Sodík 437 mg
59% Bílkoviny 33 g

Řízky z telecího brzlíku postup přípravy receptu:

1

Brzlíky povaříme v horké vodě 3 až 4 minuty, ochladíme studenou vodou, vymačkáme a nakrájíme na plátky. Osolíme a opepříme.

2

Každý plátek namočíme v rozšlehaných vejcích, obalíme ve strouhance a usmažíme na másle. Řízky vyndáme, do pánve přidáme lžíci másla a na něm usmažíme pokrájený zelený chřest.

3

Řízky z brzlíku a chřest rozdělíme na talíře a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept