Recept

Telecí ledvina pečená na víně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 27348
Kategorie: Maso

Ingredience

200 g Bramborová kaše
100 ml Hovězí vývar základní
60 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 ks Telecí ledviny
200 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 669 kcal
Kilojoule 2 801kJ
6% Sacharidy 22 g
49% Tuky 37 g
64% Sodík 1 g
76% Bílkoviny 43 g

Telecí ledvina pečená na víně postup přípravy receptu:

1

Do pekáčku dáme máslo, vložíme osolenou a opepřenou ledvinu. Pečeme asi 30 minut, ledvinu často obracíme. Přilijeme víno, vývar a pečeme dalších 10 minut. V průběhu pečení ledvinu poléváme výpekem z pekáčku.

2

Upečenou ledvinu nakrájíme na slabší plátky a podáváme s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept