Recept

Mleté hovězí maso pečené se zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 27355
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
200 g Hovězí maso přední
1 kávová lžička Majoránka
1 dl Mléko polotučné
30 ml Olej rostlinný
50 g Rajčata
30 g Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Vegeta
1 ks Vejce slepičí
200 g Zeleninová směs jarní - mražená

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 459 kcal
Kilojoule 1 920kJ
6% Sacharidy 23 g
36% Tuky 27 g
21% Sodík 418 mg
56% Bílkoviny 31 g

Mleté hovězí maso pečené se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Pekáč vymažeme deseti mililitry oleje a vysypeme strouhankou.

2

Rajčata nakrájíme na plátky, vejce rozšleháme s mlékem.

3

Uvařené hovězí maso umeleme. V míse je dobře promícháme se solí, s utřeným česnekem a majoránkou. V hlubším rendlíku rozehřejeme dvacet gramů oleje, na něm orestujeme mraženou zeleninovou směs, přisypeme lžičku Vegety. K zelenině přidáme umleté maso, rajčata, vejce a řádně promícháme.

4

Směs vsypeme do připraveného pekáče a v troubě předehřáté na 190 °C pečeme zhruba půl hodiny. Ihned podáváme s vařenými brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept