Recept

Telecí soté na rajčatech

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 27362
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Brambory vařené
1 stroužek Česnek
2 ks Cibule
40 g Máslo čerstvé
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
40 ml Olej olivový
2 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel kudrnka
600 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
600 g Telecí plec
250 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 544 kcal
Kilojoule 2 275kJ
11% Sacharidy 38 g
31% Tuky 23 g
29% Sodík 587 mg
61% Bílkoviny 34 g

Telecí soté na rajčatech postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na větší nudličky, cibuli nadrobno.

2

V hrnci rozpustíme máslo, přilijeme olej, kousky masa posypeme solí, pepřem a obalíme v mouce. Spolu s cibulí nasypeme do hrnce a restujeme dorůžova. Podlijeme vínem a přidáme oloupaná pokrájená rajčata bez jader, posekanou petrželku a prolisovaný česnek. Pozvolna vaříme hodinu a půl. Jestli se tekutina příliš odpaří, přilijeme vodu.

3

Podáváme s vařeným bramborem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept