Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 27364

Ingredience

1 ks Bobkový list
200 g Brambory rané
200 ml Bujón hovězí
1 ks Cibule
80 g Cibulka jarní
100 g Hrášek
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
150 g Mrkev kořen
30 g Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Olej rostlinný
2 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel kudrnka
1 kávová lžička Sůl
600 g Telecí plec
2 špetka Tymián čerstvý
250 ml Víno bílé
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 523 kcal
Kilojoule 2 189kJ
10% Sacharidy 36 g
139% Tuky 104 g
617% Sodík 12 g
76% Bílkoviny 43 g

Telecí soté jarní postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kostičky, ochutíme solí, pepřem a posypeme moukou.

2

V hrnci rozpálíme máslo s olejem, přisypeme kousky masa s nadrobno nakrájenou cibulí a krátce orestujeme. Podlijeme vínem, bujónem, ochutíme prolisovaným česnekem, tymiánem, bobkovým listem, petrželkou a pozvolna vaříme jednu hodinu. Nyní do pokrmu přidáme čerstvý hrášek, mladou mrkev, jarní cibulku a nové brambory, vše nahrubo pokrájené. V případě potřeby doléváme bujón. Vaříme další půlhodinu a můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept