Recept

Vepřový guláš po zahradnicku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 27389
Kategorie: Maso

Ingredience

5 krajíc Chléb konzumní
3 ks Cibule
1 ks Feferony
120 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
40 g Máslo čerstvé
60 g Mouka pšeničná hladká T 650
4 ks Paprika zelená
1 špetka Pepř černý mletý
5 ks Rajčata
60 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
800 g Vepřová plec
250 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 838 kcal
Kilojoule 3 508kJ
15% Sacharidy 55 g
70% Tuky 52 g
17% Sodík 338 mg
66% Bílkoviny 37 g

Vepřový guláš po zahradnicku postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno, oloupaná rajčata nahrubo, papriky s feferonkou bez jádřinců na proužky, žampiony na plátky.

2

V hrnci rozehřejeme sádlo, maso na něm zprudka osmahneme, přisypeme cibuli a pár minut podusíme. Podlijeme vodou, osolíme, opepříme a dusíme 40 minut. Nyní přidáme rajčata, papriky a feferonku. Na pánvi rozpustíme kousek másla, plátky žampionů na něm orestujeme, zaprášíme moukou, promícháme a přidáme do guláše. Povaříme ještě 20 minut a vmícháme do guláše nakládaný hrášek.

3

Podáváme s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept