Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (79%)
ID receptu: 27401
Kategorie: Maso

Ingredience

500 g Brambory vařené
500 g Cibule
300 g Hovězí kližka
300 g Králičí maso
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 špetka Pepř černý mletý
40 g Sádlo škvařené
150 g Slanina vepřová
2 kávová lžička Sůl
300 g Vepřová plec
250 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 786 kcal
Kilojoule 3 288kJ
11% Sacharidy 39 g
68% Tuky 51 g
46% Sodík 913 mg
77% Bílkoviny 43 g

Guláš pochoutkový postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kostičky a dáme každé zvlášť od sebe. Cibuli pokrájíme nadrobno a slaninu na kostky.

2

V hrnci vyškvaříme kostky slaniny, přidáme 2 lžíce sádla, přisypeme cibuli, necháme zrůžovět, zasypeme mletou paprikou, necháme rozpustit v tuku a vložíme do hrnce hovězí maso. Orestujeme a jakmile pustí šťávu, ochutíme solí a pepřem. Šťávu vysmahneme na tuk, zaprášíme moukou, orestujeme, podlijeme vodou, vsypeme kostičky obou zbylých mas a vaříme hodinu a čtvrt. Přilijeme smetanu, ještě chvilku povaříme a můžeme podávat.

3

Jako příloha jsou vhodné vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept