Recept

Vepřový guláš z bůčku s játry

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 27407
Kategorie: Maso

Ingredience

4 stroužek Česnek
3 ks Cibule
500 g Játra vepřová
2 špetka Kmín drcený
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
2 špetka Pepř černý mletý
40 ml Protlak rajčatový
10 ks Rohlíky bílé
60 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
500 g Vepřový bok

Nutriční hodnoty jedné porce

55% Kalorie 1,093 kcal
Kilojoule 4 574kJ
19% Sacharidy 67 g
96% Tuky 72 g
14% Sodík 281 mg
73% Bílkoviny 41 g

Vepřový guláš z bůčku s játry postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kostky, játra na nudličky a oddělíme od sebe. Cibuli pokrájíme nadrobno, česnek prolisujeme.

2

V hrnci rozpustíme sádlo, přisypeme cibuli a osmahneme dozlatova. Přidáme bůček, orestujeme, jakmile maso pustí šťávu, osolíme, opepříme a necháme vysmahnout. Do hrnce vsypeme nudličky jater, orestujeme, zasypeme moukou, podlijeme vodou a přimícháme protlak, česnek, kmín a dusíme hodinu.

3

Podáváme s rohlíky a porce ozdobíme kroužky syrové cibule.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept