Recept

Guláš z drůbežích žaludků

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 27408
Kategorie: Maso

Ingredience

500 g Brambory vařené
500 g Cibule
1 polévková lžíce Hořčice
2 špetka Kmín drcený
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 ml Olej olivový
25 ml Omáčka sójová
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Vegeta
1000 g Žaludky drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 451 kcal
Kilojoule 1 887kJ
11% Sacharidy 38 g
22% Tuky 17 g
20% Sodík 400 mg
79% Bílkoviny 45 g

Guláš z drůbežích žaludků postup přípravy receptu:

1

Žaludky odblaníme a trochu pokrájíme. V hrnci rozpálíme olej, přisypeme cibuli a orestujeme dozlatova. Přidáme maso, osmahneme, posypeme solí, pepřem, kmínem, zasypeme paprikou, necháme rozpustit a zaprášíme moukou. Promícháme, podlijeme vodou a dusíme přibližně hodinu a půl. Dochutíme sojovou omáčkou, trochou vegety, lžící hořčice, chvilku povaříme a můžeme podávat.

2

Jako příloha jsou vhodné vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept