Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 2741
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

3 stroužek Česnek
500 g Játra kuřecí
50 g Mandle
21,3 g Máslo čerstvé
1 hrst Oregano sušené
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
100 ml Sádlo škvařené
2 polévková lžíce Sherry brandy
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 500 kcal
Kilojoule 2 094kJ
2% Sacharidy 6 g
55% Tuky 42 g
10% Sodík 193 mg
43% Bílkoviny 24 g
Babiččina paštika

Babiččina paštika postup přípravy receptu:

1

Opláchnutá játra nakrájíme na kousky. Spolu s česnekem rozmixujeme na hladkou kaši. Přilijeme brandy, rozpuštěné máslo, pepř, sůl a polovinu připravených bylinek. Přidáme oloupané nasekané mandle a vše rozmixujeme.

2

Směs nalijeme do zapékacích misek, které jsme vymazali sádlem a vložíme do pekáče s horkou vodou. Pečeme ve středně vyhřáté troubě.

3

Po upečení necháme vychladnout a přelijeme sádlem.

4

Necháme odležet v lednici do druhého dne.

5

Paštiku ozdobíme zbylými bylinkami.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept