Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 27410

Ingredience

500 g Cibule
1000 g Dršťky vařené
1 polévková lžíce Hořčice
2 špetka Kmín drcený
1 kávová lžička Majoránka
250 ml Mléko plnotučné
50 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 špetka Pepř černý mletý
15 g Petržel kudrnka
1 kávová lžička Podravka
10 ks Rohlíky bílé
50 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
200 g Uzená krkovička vařená
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 888 kcal
Kilojoule 3 717kJ
21% Sacharidy 74 g
62% Tuky 47 g
15% Sodík 301 mg
68% Bílkoviny 38 g

Dršťkový guláš postup přípravy receptu:

1

Dršťky použijeme předvařené.

2

Dršťky a uzené maso nakrájíme na nudličky, cibuli nadrobno, česnek prolisujeme.

3

V hrnci rozehřejeme sádlo, přisypeme cibuli, orestujeme, a jakmile zezlátne, přidáme dršťky a uzené maso. Osmahneme, posypeme mletou paprikou, necháme rozpustit v tuku, zaprášíme moukou, promícháme, podlijeme mlékem, vodou a povaříme hodinu. Nyní ochutíme česnekem, majoránkou, solí, pepřem, kmínem, podravkou nebo masoxem, vmícháme lžíci hořčice a ještě 10 minut povaříme. Podáváme s rohlíky a porce guláše posypeme posekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept