Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 100 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 27418

Ingredience

2 ks Cibule
600 g Fazole bílé
700 ml Hovězí vývar základní
2 ks Hřebíček
200 g Klobása Chorizo
60 g Máslo čerstvé
100 ml Omáčka rajčatová
2 špetka Pepř černý mletý
5 g Petržel - nať
1000 g Skopová kýta
50 g Slanina vepřová
80 g Strouhanka
3 kávová lžička Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 947 kcal
Kilojoule 3 961kJ
21% Sacharidy 74 g
62% Tuky 46 g
53% Sodík 1 g
105% Bílkoviny 59 g

Skopové ragú s fazolí postup přípravy receptu:

1

Fazole použijeme předvařené. Do hrnce nasypeme fazole, zalijeme vodou, přidáme kostičky slaniny, cibuli, do které zapíchneme 2 hřebíčky, snítku petrželky, 2 stroužky česneku a osolíme. Vaříme přibližně 45 minut.

2

V hlubší pánvi na másle orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli a jakmile zrůžoví, přidáme plátky skopové kýty, orestujeme, ochutíme solí, pepřem, česnekem, podlijeme vývarem, přisypeme klobásu nakrájenou na kolečka a dusíme téměř 1 hodinu. Před koncem dušení přimícháme do šťávy rajčatovou omáčku.

3

Uvařené fazole scedíme, vyndáme cibuli a koření, fazole nasypeme do pekáčku. Přidáme skopové maso i s omáčkou a klobásou, lehce posypeme strouhankou a dáme na 15 až 20 minut zapéct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept