Recept

Skopové maso s bramborami a cibulí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 115 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 27424

Ingredience

2 ks Bobkový list
1200 g Brambory
500 g Cibule
1500 ml Hovězí vývar základní
40 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
5 g Petržel - nať
900 g Skopová plec
2 kávová lžička Sůl
2 špetka Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 608 kcal
Kilojoule 2 542kJ
10% Sacharidy 35 g
54% Tuky 40 g
47% Sodík 942 mg
48% Bílkoviny 27 g

Skopové maso s bramborami a cibulí postup přípravy receptu:

1

Skopové maso nakrájíme na malé plátky, brambory na silnější plátky, bílou cibuli na kolečka.

2

Pekáček vymažeme máslem, na dno položíme v jedné vrstvě plátky brambor, na ně kolečka cibule a nakonec plátky masa. Takto střídáme vrstvy, až bude pekáček zaplněný. Poslední vrstvou budou brambory. Zalijeme vývarem, okořeníme tymiánem, bobkovým listem, petrželkou, osolíme a opepříme. Pekáč zakryjeme druhým pekáčem nebo alobalem a pečeme 1 hodinu. Nyní sundáme poklop a pečeme odkryté ještě 1/2 hodiny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept