Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 115 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 27426

Ingredience

2 ks Bobkový list
3 ks Cibule
3 špetka Pepř černý mletý
5 g Petržel - nať
3 ks Rajčata
1000 g Rýže dušená
1500 g Skopové maso přední
100 g Sádlo škvařené
3 kávová lžička Sůl
2 špetka Tymián čerstvý
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 619 kcal
Kilojoule 2 589kJ
7% Sacharidy 26 g
61% Tuky 46 g
19% Sodík 389 mg
44% Bílkoviny 25 g

Skopové ragú s rýží postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na větší kousky, cibuli nahrubo, česnek prolisujeme.

2

V hrnci rozpustíme sádlo, přidáme kousky masa a opékáme. Přisypeme cibuli, orestujeme, osolíme, opepříme a zalijeme vodou. Ochutíme bobkovým listem, petrželkou, tymiánem a česnekem. Přisypeme ještě oloupaná rajčata bez jader a vaříme 1 a 1/2 hodiny. Nyní vmícháme dušenou rýži, povaříme ještě 1 minutu, stáhneme z ohně a necháme 10 minut odpočívat, aby rýže do sebe vsákla veškerou vůni.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept