Recept

Andaluská vepřová panenka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 16 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 27430
Kategorie: Maso

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 ks Citrony
2 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Oregano sušené
0,5 kávová lžička Paprika mletá pálivá
2 polévková lžíce Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Sůl mořská
1 kávová lžička Tymián sušený
500 g Vepřová panenka

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 177 kcal
Kilojoule 741kJ
1% Sacharidy 4 g
10% Tuky 7 g
69% Sodík 1 g
46% Bílkoviny 26 g

Andaluská vepřová panenka postup přípravy receptu:

1

Vepřovou panenku očistíme a omyjeme.

2

Ostatní ingredience smícháme v míse a utřeme na pastu. Pastou potřeme panenku a necháme do druhého dne proležet v chladničce.

3

Panenku nakrájíme na filety a na rozpálené teflonové pánvi je smažíme po každé straně asi 3 minuty.

4

Podáváme s dílky citronu a zeleninou připravenou v páře.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept