Recept

Kysané zelí vídeňské

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2744

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Brambory
1 ks Cibule
4 ks Jalovec
1 špetka Kmín celý
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
0,5 l Voda pitná
500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 252 kcal
Kilojoule 1 054kJ
8% Sacharidy 28 g
18% Tuky 14 g
4% Sodík 80 mg
11% Bílkoviny 6 g

Kysané zelí vídeňské postup přípravy receptu:

1

Zelí scedíme a je-li příliš kyselé, propláchneme je studenou vodou. Dáme do kastrolu, podlijeme vodou, přidáme jalovec, bobkový list a mín a dusíme doměkka.

2

Cibuli oloupeme, nakrájíme na nudličky a zpěníme ji na sádle. Zaprášíme moukou a osmahneme dozlatova. Přidáme zelí s vodou, strouhaný brambor, podle potřeby vodu, provaříme a ochutíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept