Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 27467
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 stroužek Česnek
50 ml Likér Maraschino (Maraska)
1 špetka Muškátový oříšek
1 špetka Pepř bílý
4 ks Rohlíky bílé
1 kávová lžička Solamyl - bramborový škrob
400 g Sýr Eidam cihla - výběr 60%
300 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 634 kcal
Kilojoule 2 653kJ
9% Sacharidy 33 g
50% Tuky 38 g
0% Sodík 4 mg
41% Bílkoviny 23 g

Sýrový krém s vínem postup přípravy receptu:

1

Budeme potřebovat kastrůlek s nepřilnavýn povrchem.

2

Povrch kastrůlku pomažeme rozkrojeným česnekem, sýr nakrájíme na malé kousky. Do kastrůlku nalijeme víno, ochutíme špetkou mletého muškátového oříšku a špetkou bílého pepře. Nasypeme sýr a pomalu zahříváme. Stále promícháváme metlou. Přibližně po 10 minutách se sýr rozpustí, stáhneme z ohně, zahustíme solamylem rozmíchaným v trošce vína, přilijeme třešňový likér, vrátíme na oheň a pozvolna vaříme a mícháme asi 4 minuty. Kastrůlek postavíme mezi strávníky a každý si napichuje kousek pečiva a namáčí v ochuceném sýru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept