Jednoduchý recept

Kapr se slaninou na grilu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 27474

Ingredience

50 g Anglická slanina
2 kávová lžička Citronová šťáva
600 g Kapr obecný
1 polévková lžíce Olej stolní
1 kávová lžička Pepř bílý
1 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Víno bílé
15 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 362 kcal
Kilojoule 1 516kJ
1% Sacharidy 2 g
28% Tuky 21 g
25% Sodík 496 mg
67% Bílkoviny 38 g

Kapr se slaninou na grilu postup přípravy receptu:

1

Nejprve naporcujeme kapra na tři části.

2

Každou část potřeme drceným česnekem a prošpikujeme kousky slaniny.

3

Nakonec kapra pokapeme citrónovou šťávou, posypeme solí a pepřem.

4

Takto necháme kapra zhruba 3 hodiny v chladničce.

5

V míse smícháme olej, bílé víno a lžičku citrónové šťávy.

6

Kapra grilujeme přibližně 5 minut, potíráme jej připravenou směsí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept