Jednoduchý recept

Ryba na česneku s paprikou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 27476

Ingredience

5 ks Kapie
600 g Kapr obecný
1 polévková lžíce Ocet vinný
1 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Sůl
0,3 l Voda pitná
20 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 284 kcal
Kilojoule 1 189kJ
1% Sacharidy 2 g
18% Tuky 13 g
18% Sodík 362 mg
64% Bílkoviny 36 g

Ryba na česneku s paprikou postup přípravy receptu:

1

Nejprve očistíme kapie, které nakrájíme na půlky a necháme asi 1 hodinu v horké vodě.

2

Kapie scedíme a rozmixujeme. Přimícháme česnek, ocet, sůl a olej.

3

Do připravené směsi vložíme očištěné porce ryby a necháme v chladničce přibližně 2 hodiny.

4

Porce ryby i se směsí pečeme v troubě při teplotě 200 °C zhruba 10-15 minut. Při potřebě můžeme přidat vodu na podlití.

Poznámka

Můžeme použít i jiný druh sladkovodních ryb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept