Jednoduchý recept

Ředkvičky dušené

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2748

Ingredience

40 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
0,1 l Vývar z hovězích kostí
500 g Ředkvička

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 106 kcal
Kilojoule 444kJ
1% Sacharidy 5 g
12% Tuky 9 g
11% Sodík 216 mg
4% Bílkoviny 2 g

Ředkvičky dušené postup přípravy receptu:

1

Ředkvičky omyjeme, očistíme a nakrájíme na tenká kolečka.

2

Podusíme je na másle s trochou hovězího vývaru, osolíme a přisladíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept