Jednoduchý recept

Filé grilované v alobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 17 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 7 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 27482

Ingredience

2 kávová lžička Citronová šťáva
600 g Filé rybí
2 kávová lžička Olej stolní
1 kávová lžička Omáčka sójová
1 kávová lžička Pepř bílý
1 kávová lžička Petržel - nať
1 ks Rajčata
1 kávová lžička Sůl
15 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 158 kcal
Kilojoule 661kJ
1% Sacharidy 2 g
3% Tuky 2 g
10% Sodík 196 mg
113% Bílkoviny 64 g

Filé grilované v alobalu postup přípravy receptu:

1

Čtyři díly alobalu potřeme olejem, do každého vložíme jednu porci filé.

2

Filé osolíme, potřeme česnekem, pokapeme citrónovou šťávou, sojovou omáčkou a posypeme pepřem a petrželkou.

3

Nakonec na každé filé klademe plátek rajčete.

4

Alobal důkladně zabalíme, mírně propíchneme a filé grilujeme asi 7 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept