Jednoduchý recept

Marinovaný tuňák

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 27484
Kategorie: Maso

Ingredience

15 g Česnek
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Estragon
3 polévková lžíce Ocet estragonový
5 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř bílý
1 špetka Sůl
600 g Tuňák obecný

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 313 kcal
Kilojoule 1 308kJ
1% Sacharidy 5 g
21% Tuky 16 g
6% Sodík 120 mg
64% Bílkoviny 36 g

Marinovaný tuňák postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme ocet, olej, na jemno nakrájenou cibuli, drcený česnek, sekaný estragon, sůl a pepř.

2

Do hotové směsi vložíme čtyři porce tuňáka.

3

Tuňáka necháme asi 4 hodiny marinovat a pak jej grilujeme 10 minut za častého otáčení.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept