Jednoduchý recept

Ovocný koktejl z hrušky a jablka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 27492

Ingredience

200 g Hroznové víno
1 ks Hrušky
1 ks Jablka
100 ml Sirup rybízový
300 ml Sodovka

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 188 kcal
Kilojoule 787kJ
13% Sacharidy 48 g
0% Tuky 0 g
1% Sodík 23 mg
2% Bílkoviny 1 g

Ovocný koktejl z hrušky a jablka postup přípravy receptu:

1

Jablko a hrušku omyjeme, zbavíme jádřinců a nahrubo pokrájíme. Rybízový sirup naředíme trochou sodovky a nalijeme do mixéru. Přidáme hrušku, jablko a mixujeme při nejvyšších otáčkách asi 2 minuty.

2

Do připravených skleniček vložíme pár kostek ledu, několik bobulí vinné révy a zalijeme ovocným koktejlem. Podle chuti naředíme vychlazenou sodovkou.

3

Podáváme se slámkou a delší lžičkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept