Jednoduchý recept

Kapustová buchta

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 27497

Ingredience

80 g Brambory
1 ks Kapusta hlávková
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
0,3 l Podmáslí kysané 1%
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 190 kcal
Kilojoule 793kJ
9% Sacharidy 32 g
5% Tuky 4 g
4% Sodík 82 mg
23% Bílkoviny 13 g

Kapustová buchta postup přípravy receptu:

1

Uvařené brambory nastrouháme na jemném struhadle.

2

Brambory smícháme s vejcem, solí, moukou a přidáme podmáslí. Směs důkladně promícháme, aby vzniklo řídké těsto. Plech na pečení vyskládáme kapustovými listy. Na listy nalijeme připravené těsto.

3

Pečeme, dokud není těsto hotové.

4

Po vychladnutí servírujeme pocukrované se zakysanou smetanou.

Poznámka

Místo podmáslí můžeme použít jihočeskou kyšku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept