Jednoduchý recept

Řezy ze svíčkové na žampionech

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 275
Kategorie: Maso

Ingredience

1500 g Hovězí svíčková
150 ml Hovězí vývar základní
150 g Máslo čerstvé
1 g Pepř černý mletý
30 g Sůl
150 g Tuk
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 448 kcal
Kilojoule 1 873kJ
0% Sacharidy 1 g
37% Tuky 27 g
65% Sodík 1 g
61% Bílkoviny 34 g

Řezy ze svíčkové na žampionech postup přípravy receptu:

1

Hovězí svíčkovou odblaníme a nakrájíme přes vlákno na plátky. Mírně je naklepeme, osolíme, opepříme, na tuku rychleji opečeme a vyjmeme.

2

Do výpeku přidáme očištěné, opláchnuté a na plátky nakrájené žampiony. Krátce je osmahneme, zastříkneme vývarem a přidáme máslo. Podle potřeby přisolíme a krátce podusíme.

3

Nakonec řezy přelijeme šťávou se žampiony.

4

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept