Tekuté třešně - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Tekuté třešně
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | fik |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (79%) |
ID receptu: | 27503 |
Kategorie: | Limonády |
Ingredience
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 23g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 98,3mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1g |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Citrony mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Džus z černého rybízu, Třešně mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Tekuté třešně postup přípravy receptu:
1 | Třešně zbavíme stopek, omyjeme a vypeckujeme. Do mixéru nalijeme džus z černého rybízu, přidáme třešně, 2 plátky citronu a mixujeme asi 2 minuty. Nápoj přecedíme přes hrubé síto, vrátíme do mixéru, přisypeme pár kostek ledu a mixujeme ještě 15 vteřin. |
2 | Podáváme se slámkou. |