Jednoduchý recept

Jehněčí kotlety se sušenými meruňkami

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 150 minut
Doba přípravy: 130 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 27522
Kategorie: Maso

Ingredience

750 g Brambory
600 g Jehněčí kotlety
100 g Máslo čerstvé
100 g Meruňky sušené
50 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
6 g Rozmarýn čerstvý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 779 kcal
Kilojoule 3 260kJ
11% Sacharidy 39 g
73% Tuky 55 g
8% Sodík 168 mg
59% Bílkoviny 33 g

Jehněčí kotlety se sušenými meruňkami postup přípravy receptu:

1

Maso zbavíme přebytečného tuku a kůže. Maso přehneme napůl, dovnitř vložíme dvě sušené meruňky.Zajistíme párátky.

2

Maso přelijeme olejem, posypeme sekaným rozmarýnem. Necháme marinovat 3 hodiny.

3

Marinované maso grilujeme na grilu po dobu cca 15 minut.

4

Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě.

5

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept