Jednoduchý recept

Jehněčí játra po provensálsku

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 27523
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

20 g Bazalka
15 g Estragon
600 g Játra jehněčí
100 g Máslo čerstvé
2 špetka Pepř černý mletý
15 g Petržel kudrnka
15 g Rozmarýn čerstvý
200 g Špagety, Makarony
2 špetka Sůl
15 g Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 600 kcal
Kilojoule 2 511kJ
12% Sacharidy 44 g
39% Tuky 30 g
12% Sodík 230 mg
69% Bílkoviny 39 g

Jehněčí játra po provensálsku postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme dle návodu výrobce, uvařené odložíme stranou.

2

Játra pokrájíme na menší kousky, osolíme, opepříme, posypeme trochou tymiánu, rozmarýnu a bazalky.

3

Vše osmahneme na 40 g másla.

4

Zbytek másla roztavíme, přisypeme zbytek bylinek, dobře promícháme, aby se pokryly máslem. Poté osolíme a opepříme.

5

Maso servírujeme na uvařených těstovinách přelité omáčkou z bylinek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept