Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 27540

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Majoránka
100 g Paštika játrová
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
10 ks Rohlíky bílé
20 g Sádlo škvařené
2 kávová lžička Sůl
1000 g Vepřový bok
1 l Voda pitná
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 882 kcal
Kilojoule 3 689kJ
9% Sacharidy 33 g
99% Tuky 74 g
16% Sodík 328 mg
34% Bílkoviny 19 g

Domácí prejt postup přípravy receptu:

1

Omytý bůček uvaříme v osolené vodě doměkka a necháme vychladnout. Maso vykostíme a umeleme.

2

Do vývaru z masa namočíme rohlíky, vymačkáme a přidáme k masu. Vmícháme česnek utřený se solí, oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, játrovou paštiku, sůl, pepř a majoránku. Vše dobře promícháme, aby se netvořily hrudky.

3

Směs vložíme do sádlem vymazaného pekáče a prejt pečeme ve středně vyhřáté troubě tak dlouho, až bude mít křupavou kůrku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept