Recept

Mořská štika smažená v česnekovém těstíčku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 27541
Kategorie: Maso

Ingredience

5 stroužek Česnek
600 g Mořská štika - filety
1 polévková lžíce Olej rostlinný
200 ml Olej stolní
2 polévková lžíce Solamyl - bramborový škrob
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 651 kcal
Kilojoule 2 723kJ
2% Sacharidy 8 g
72% Tuky 54 g
9% Sodík 177 mg
55% Bílkoviny 31 g

Mořská štika smažená v česnekovém těstíčku postup přípravy receptu:

1

Porce štiky omyjeme a osušíme.

2

Z vejce, oleje, solamylu a česneku utřeného se solí umícháme těstíčko a porce v něm namáčíme. Ihned smažíme na pánvi na rozpáleném oleji dozlatova.

3

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a zeleninový salát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept