Recept

Pstruh plněný celerovou směsí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 27542

Ingredience

celerová směs
1 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
1 kávová lžička Majoránka
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek
Pstruh plněný celerovou směsí
20 g Máslo čerstvé
2 ks Pstruh
0,5 kávová lžička Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 957 kcal
Kilojoule 4 002kJ
4% Sacharidy 15 g
67% Tuky 50 g
41% Sodík 812 mg
190% Bílkoviny 107 g

Pstruh plněný celerovou směsí postup přípravy receptu:

1

Na másle zpěníme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, přidáme očištěný, nahrubo nastrouhaný celer a mírně osmahneme. Osolíme, přidáme prolisovaný česnek, nasekanou petrželku, pepř a majoránku.

2

Vykuchané, omyté pstruhy naplníme připravenou celerovou směsí, sepneme jehlami a potřeme směsí rozpuštěného másla se solí a česnekem.

3

Pečeme ve středně vyhřáté troubě za občasného podlití vypečenou šťávou.

4

Podáváme s vařenými bramborami nebo se smaženými hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept