Recept

Kachní jatýrka s hroznovým vínem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 27545

Ingredience

100 g Hroznové víno
450 g Játra kachní
3 g Med včelí
36 ml Ocet vinný
2 špetka Pepř černý mletý
2 špetka Sůl
100 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 204 kcal
Kilojoule 855kJ
3% Sacharidy 9 g
8% Tuky 6 g
18% Sodík 353 mg
38% Bílkoviny 22 g

Kachní jatýrka s hroznovým vínem postup přípravy receptu:

1

Játra očistíme a pokrájíme na 2 cm silné plátky.

2

Olej rozpálíme a játra na něm začneme restovat, po minutě otočíme. Přebytečný tuk během restování sléváme.

3

Restovaná játra odložíme na talíř.

4

Z pánve vylijeme tuk, přisypeme oloupané víno a zlehka osmažíme. Po chvilce přidáme ocet a med. 10 vteřin povaříme a podlijeme vývarem

5

Uvedeme k varu, osolíme a opepříme.

6

Plátky jater podáváme přelité hroznovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept