Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 27566

Ingredience

1 ks Cibule
150 g Hrášek
300 g Kapr obecný
1 kávová lžička Kmín drcený
1 špetka Muškátový oříšek
3 polévková lžíce Olej stolní
1 kávová lžička Pepř bílý
600 g Rýže jasmínová
80 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 674 kcal
Kilojoule 2 821kJ
30% Sacharidy 109 g
23% Tuky 17 g
25% Sodík 497 mg
49% Bílkoviny 28 g

Rybí rizoto postup přípravy receptu:

1

Uvařené rybí maso zbavíme kostí a natrháme na malé kousky.

2

Na pánvi s olejem osmahneme cibulku a přimícháme připravenou rybu, hrášek, uvařenou rýži, sýr, muškátový oříšek, sůl, pepř a kmín.

3

Vše krátce osmažíme a můžeme servírovat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept