Jednoduchý recept

Ryba s vejci na pánvi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 27567
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

250 g Amur bílý
150 g Brambory
1 ks Cibule
1 kávová lžička Pepř bílý
40 g Sádlo syrové
1 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 256 kcal
Kilojoule 1 069kJ
2% Sacharidy 8 g
23% Tuky 18 g
13% Sodík 259 mg
31% Bílkoviny 17 g

Ryba s vejci na pánvi postup přípravy receptu:

1

Rybu zbavíme kostí a nakrájíme na malé kousky, posypeme solí a pepřem.

2

Na pánvi rozpustíme sádlo a přisypeme připravenou rybu, tu krátce opečeme a přimícháme najemno nasekanou cibuli a uvařené, nadrobno nakrájené brambory, vše zalijeme vejcem.

3

Poté celou pánev vložíme do předehřáté trouby zhruba na 5 minut při teplotě 120°C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept