Ryba s vejci na pánvi - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 18 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Ryba s vejci na pánvi
Celkový čas: | 18 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 8 minut |
Autor: | Šárka Hnízdová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 27567 |
Kategorie: | Hlavní chod |
Ingredience
250 g | Amur bílý |
150 g | Brambory |
1 ks | Cibule |
1 kávová lžička | Pepř bílý |
40 g | Sádlo syrové |
1 kávová lžička | Sůl |
3 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 8g |
---|---|
Cholesterol | 193,5mg |
Draslík | 249,9mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 6,2mg |
Vitamín E | 0,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Brambory, Cibule, Pepř bílý, Sádlo syrové, Sůl, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Amur bílý nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Ryba s vejci na pánvi postup přípravy receptu:
1 | Rybu zbavíme kostí a nakrájíme na malé kousky, posypeme solí a pepřem. |
2 | Na pánvi rozpustíme sádlo a přisypeme připravenou rybu, tu krátce opečeme a přimícháme najemno nasekanou cibuli a uvařené, nadrobno nakrájené brambory, vše zalijeme vejcem. |
3 | Poté celou pánev vložíme do předehřáté trouby zhruba na 5 minut při teplotě 120°C. |