Recept

Růžičková kapusta zadělávaná

  • Rakousko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 2757

Ingredience

0,5 ks Cibule
1 ks Citrony
500 g Kapusta růžičková
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Muškátový květ
40 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 175 kcal
Kilojoule 733kJ
5% Sacharidy 18 g
12% Tuky 9 g
3% Sodík 60 mg
12% Bílkoviny 7 g

Růžičková kapusta zadělávaná postup přípravy receptu:

1

Růžičkové kapusty očistíme a uvaříme je v osolené vodě doměkka.

2

Z tuku, mouky, jemně nakrájené cibule a petrželky připravíme světlou jíšku. Zalijeme ji vývarem z kapustiček, aby vznikla hustší omáčka.

3

Kapustičky vložíme do omáčky, osolíme, opepříme, přidáme muškátový oříšek a citronovou šťávu a krátce povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept