Recept

Těstoviny s mysliveckou omáčkou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 27580
Kategorie: Maso

Ingredience

40 g Celer - nať
60 g Cibule
500 ml Hovězí vývar základní
30 g Máslo čerstvé
12 g Mouka pšeničná hladká T 650
60 g Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
300 g Rajčata
200 g Skopové maso přední
1 špetka Sůl
50 g Šunka s vyšším obsahem tuku
250 g Těstoviny konzumní

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 506 kcal
Kilojoule 2 116kJ
15% Sacharidy 55 g
76% Tuky 57 g
22% Sodík 441 mg
36% Bílkoviny 20 g

Těstoviny s mysliveckou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Cibuli, celer a mrkev očistíme a pokrájíme na drobné kousky.

2

Osmahneme na rozpáleném másle.

3

Šunku pomeleme s masem, osolíme a opeříme a přidáme ke smažící se zelenině.

4

Osmahneme dozlatova, zaprášíme moukou a zalijeme vývarem.

5

Přidáme pokrájená rajčata a dusíme 30 minut.

6

Těstoviny uvaříme dle návodu výrobce a ihned servírujeme s omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept