Jednoduchý recept

Směs k nadívání zeleniny

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 27582

Ingredience

120 g Cibule
600 g Jehněčí maso mleté
40 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
6 g Petržel kudrnka
40 g Strouhanka
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
100 g Vepřové maso mleté
2 stroužek Česnek
90 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 438 kcal
Kilojoule 1 832kJ
2% Sacharidy 9 g
46% Tuky 35 g
8% Sodík 169 mg
39% Bílkoviny 22 g

Směs k nadívání zeleniny postup přípravy receptu:

1

Pokrájenou cibuli osmahneme společně s česnekem na rozpáleném oleji.

2

Maso smícháme s osmahlou cibulí, česnekem, sekanou petrželí, šalotkou, vejcem, strouhankou, solí a pepřem.

3

Tato směs se hodí k nadívání rajčat nebo tykví.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept