Směs k nadívání zeleniny - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 40 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Směs k nadívání zeleniny
Směs k nadívání zeleniny
Celkový čas: | 40 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 25 minut |
Autor: | Marsalka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (27%) |
ID receptu: | 27582 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
2 stroužek | Česnek |
120 g | Cibule |
600 g | Jehněčí maso mleté |
40 ml | Olej olivový |
1 špetka | Pepř černý mletý |
6 g | Petržel kudrnka |
90 g | Šalotka |
40 g | Strouhanka |
1 špetka | Sůl |
1 ks | Vejce slepičí |
100 g | Vepřové maso mleté |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 8g |
---|---|
Cholesterol | 125,9mg |
Draslík | 381,6mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 4,7mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Cibule, Jehněčí maso mleté, Šalotka, Strouhanka, Sůl, Vejce slepičí, Vepřové maso mleté mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Olej olivový, Pepř černý mletý, Petržel kudrnka mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Směs k nadívání zeleniny postup přípravy receptu:
1 | Pokrájenou cibuli osmahneme společně s česnekem na rozpáleném oleji. |
2 | Maso smícháme s osmahlou cibulí, česnekem, sekanou petrželí, šalotkou, vejcem, strouhankou, solí a pepřem. |
3 | Tato směs se hodí k nadívání rajčat nebo tykví. |