Recept

Jehněčí ledvinky se smetanou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 27586

Ingredience

50 ml Citronová šťáva
50 ml Koňak Armaňak
400 g Ledvinky jehněčí
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel kudrnka
250 ml Smetana 16% (pochoutková)
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek
250 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 346 kcal
Kilojoule 1 446kJ
2% Sacharidy 8 g
31% Tuky 24 g
11% Sodík 219 mg
35% Bílkoviny 20 g

Jehněčí ledvinky se smetanou postup přípravy receptu:

1

Žampiony očistíme, rozčtvrtíme a podusíme s citrónovou šťávou, vodou, 20 g másla. Osolíme a opepříme.

2

Ledvinky omyjeme, odblaníme a osmahneme na rozpáleném másle, posypeme sekanou petrželí a utřeným česnekem.

3

Obsah pánve podlijeme koňakem a zapálíme.

4

Maso přendáme na servírovací talíř, do pánve nasypeme žampiony, zalijeme je smetanou a osolíme a opepříme dle chuti, necháme prohřát a ihned servírujeme s masem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept