Recept

Skopový kotlík s artyčoky

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 145 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 130 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 27589
Kategorie: Maso

Ingredience

300 g Artyčoky
2 ks Bobkový list
2 stroužek Česnek
360 g Cibule
6 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
6 g Petržel kudrnka
80 g Rajčata
12 g Sádlo škvařené
750 g Skopové hrudí
1 špetka Sůl
6 g Tymián čerstvý
300 ml Víno bílé
300 ml Voda pitná
300 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 713 kcal
Kilojoule 2 982kJ
6% Sacharidy 22 g
54% Tuky 40 g
20% Sodík 406 mg
100% Bílkoviny 56 g

Skopový kotlík s artyčoky postup přípravy receptu:

1

Sádlo rozpálíme na pánvi, přisypeme cibuli pokrájenou na kostičky.

2

Ke zlaté cibuli přisypeme mouku, necháme vytvořit jíšku, poté přilijeme víno a vodu.

3

Maso pokrájíme na kostky a přidáme do pánve.

4

Vše osolíme, opepříme, přidáme česnek, drcené rajče a bylinky.

5

Do vařící se omáčky přidáme rozčtvrcené a očištěné artyčoky, přilijeme vývar a přiklopené necháme 120 minut vařit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept