Recept

Jehněčí kotlík s fazolemi

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 75 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 27590
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Bobkový list
2 stroužek Česnek
180 g Cibule
500 g Fazole bílé
3 g Hřebíček
1 kg Jehněčí plec
60 g Máslo čerstvé
200 g Mrkev kořen
30 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
6 g Petržel kudrnka
1 špetka Sůl
6 g Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

51% Kalorie 1,001 kcal
Kilojoule 4 187kJ
24% Sacharidy 85 g
204% Tuky 153 g
13% Sodík 258 mg
141% Bílkoviny 80 g

Jehněčí kotlík s fazolemi postup přípravy receptu:

1

Fazole dáme vařit s jednou cibulí propíchanou hřebíčky, s 60 g mrkve, oloupaným česnekem, solí a pepřem.

2

Maso osmahneme na rozpáleném oleji s máslem. Po zezlátnutí přidáme zbylou, pokrájenou mrkev, zbytek cibule a bylinky. Osolíme a opepříme.

3

Podlijeme trochou vody z fazolí a necháme přiklopené dusit 30 minut.

4

Maso pokrájíme na menší kousky a vrátíme do hrnce, přisypeme fazole a zeleninu a necháme dodusit dalších 45 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept