Jednoduchý recept

Salát z květáku a kedlubny

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 27613
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

2 kávová lžička Citronová šťáva
2 kávová lžička Cukr krupice
2 ks Kedlubna
1 ks Květák
4 polévková lžíce Olej olivový
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř bílý
2 polévková lžíce Petržel - nať
100 g Ředkvička
1 špetka Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 161 kcal
Kilojoule 673kJ
6% Sacharidy 22 g
10% Tuky 7 g
10% Sodík 204 mg
10% Bílkoviny 6 g

Salát z květáku a kedlubny postup přípravy receptu:

1

Nejprve ve vodě vaříme květák, a to přibližně 5 minut. Poté květák nakrájíme a necháme vychladnout.

2

Mezitím na hrubo nastrouháme oloupanou kedlubnu a ředkvičky.

3

Vychladlý květák smícháme s nastrouhanou zeleninou.

4

V míse smícháme olej, cukr, citrónovou šťávu, sůl, pepř, petržel a pažitku.

5

Směs nalijeme na připravenou zeleninu, promícháme a můžeme servírovat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept