Jednoduchý recept

Červené zelí s ananasem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 27619

Ingredience

1 ks Ananas
1 g Hřebíček
1 ks Jablka
2 kávová lžička Marmeláda ostružinová
1 špetka Pepř bílý
1 špetka Sůl
2 dl Víno červené
5 dl Vývar zeleninový
1 ks Zelí hlávkové červené

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 310 kcal
Kilojoule 1 295kJ
17% Sacharidy 60 g
5% Tuky 4 g
36% Sodík 726 mg
11% Bílkoviny 6 g

Červené zelí s ananasem postup přípravy receptu:

1

Nejprve nakrájíme zelí, to vložíme do hrnce s vodou a dáme vařit.

2

Za občasného míchání vaříme zhruba 2 minuty. Přidáme sůl, hřebíček, pepř a na zelí nalijeme víno a vývar. Vaříme přibližně 15 minut.

3

Mezitím nakrájíme ananas a nastrouháme jablka, promícháme s marmeládou a přimícháme k zelí.

4

Když jablko změkne, vypneme a můžeme podávat jako přílohu k jakémukoliv masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept