Studený salát z mrkve - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 5 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Studený salát z mrkve
Celkový čas: | 5 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Šárka Hnízdová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 27631 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
1 ks | Bambusové výhonky |
3 ks | Mrkev kořen |
3 ks | Rajčata |
1 ks | Zelí čínské |
Nutriční hodnoty jedné porce
4% Kalorie 79 kcal
Kilojoule 329kJ
4% Sacharidy 15 g
345% Tuky 259 g
1% Sodík 14 mg
6% Bílkoviny 3 g
Uhlovodany | 6g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 441,0mg |
Vláknina | 11g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 41,4mg |
Vitamín E | 0,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bambusové výhonky, Rajčata, Zelí čínské mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mrkev kořen mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Studený salát z mrkve postup přípravy receptu:
1 | Mrkev, rajčata a zelí nakrájíme na co nejmenší kousky. |
2 | Vmícháme bambusové výhonky. |
3 | Hotový salát vložíme na 2 hodiny do chladničky a můžeme servírovat. |