Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 2765
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

40 g Máslo čerstvé
3 dl Mléko polotučné
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Oregano sušené
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
140 g Sýr Eidam cihla 40%
5 ks Vaječný bílek slepičí
3 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 354 kcal
Kilojoule 1 482kJ
3% Sacharidy 12 g
32% Tuky 24 g
8% Sodík 152 mg
40% Bílkoviny 23 g

Švýcarské soufflé postup přípravy receptu:

1

Vymastíme a vysypeme formu na soufflé.

2

Rozpustíme máslo a smícháme s moukou. Zvolna přiléváme mléko, mícháme, přidáme žloutky a sýr.

3

Šleháme a dochutíme.

4

Ušleháme bílky se solí a vkládáme je do hmoty, nemícháme, jen obracíme vařečkou.

5

Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 25minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept