Dresink do zeleninových salátů - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 4 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Dresink do zeleninových salátů
Celkový čas: | 4 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 4 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Šárka Hnízdová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 27656 |
Kategorie: | Omáčky studené |
Ingredience
10 g | Feferony |
3 polévková lžíce | Hořčice |
100 ml | Olej olivový |
1 špetka | Pepř bílý |
1 polévková lžíce | Vegeta |
1 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
53% Kalorie 1,055 kcal
Kilojoule 4 415kJ
3% Sacharidy 12 g
146% Tuky 109 g
4% Sodík 82 mg
18% Bílkoviny 10 g
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 245,3mg |
Draslík | 110,2mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 14,5mg |
Vitamín E | 0,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Feferony, Pepř bílý, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice, Olej olivový, Vegeta mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Dresink do zeleninových salátů postup přípravy receptu:
1 | V míse smícháme hořčici, olej, pepř, rozdrcené feferonky, vegetu a žloutek. |
2 | Důkladně promíchaný dresink je výborný na veškeré druhy zeleninových salátů. |