Omáčka k masům z rajčat - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 3 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Omáčka k masům z rajčat
Celkový čas: | 3 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 3 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Šárka Hnízdová |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 27662 |
Kategorie: | Omáčky studené |
Ingredience
Nutriční hodnoty jedné porce
4% Kalorie 87 kcal
Kilojoule 363kJ
5% Sacharidy 20 g
0% Tuky 0 g
6% Sodík 120 mg
4% Bílkoviny 2 g
Uhlovodany | 8g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 113,1mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 6,8mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Cibule, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Protlak rajčatový mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Omáčka k masům z rajčat postup přípravy receptu:
1 | V míse smícháme nasekanou cibuli, rajčatový protlak, drcený česnek a sůl. |
2 | Vše důkladně promícháme a servírujeme k pečenému masu. |