Jednoduchý recept

Husté jablečné pyré ke drůbežímu masu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 16 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 27666
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

20 g Česnek
1 ks Cibule
3 polévková lžíce Cukr krupice
4 polévková lžíce Hrozinky
5 ks Jablka
4 polévková lžíce Kečup
1 dl Ocet vinný
2 ks Pomeranče
2 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 642 kcal
Kilojoule 2 686kJ
45% Sacharidy 163 g
2% Tuky 2 g
1% Sodík 18 mg
11% Bílkoviny 6 g

Husté jablečné pyré ke drůbežímu masu postup přípravy receptu:

1

Nejprve nakrájíme oloupaná rajčata a pomeranče na malé kostičky.

2

V hrnci dáme vařit vodu, ocet a cukr, přimícháme nakrájené ovoce, na jemno nasekanou cibuli, rozmačkaný česnek a hrozinky.

3

Vše dusíme zhruba 6 minut.

4

Nakonec přimícháme kečup a povaříme.

5

Servírujeme spolu s drůbežím masem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept