Zdravý recept

Zeleninová polévka s kuličkami z rýže a drůbežího masa

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (19%)
ID receptu: 27682

Ingredience

200 g Drůbeží maso
100 g Kapusta hlávková
1 ks Mrkev kořen
0,5 kávová lžička Oregano sušené
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Pórek
200 g Rýže jasmínová
1 špetka Sůl
0,5 kávová lžička Tymián sušený
2 ks Vejce slepičí
1,5 l Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 755 kcal
Kilojoule 3 157kJ
13% Sacharidy 46 g
21% Tuky 15 g
69% Sodík 1 g
38% Bílkoviny 22 g

Zeleninová polévka s kuličkami z rýže a drůbežího masa postup přípravy receptu:

1

Smícháním rýže, masa a vajec vytvoříme těsto, které podle chuti osolíme, opepříme a vytvarujeme do malých kuliček.

2

Pórek s kapustou nakrájíme na proužky, mrkev na kostičky.

3

Do ohřátého drůbežího vývaru vložíme zeleninu a masové kuličky, opepříme, okořeníme tymiánem a oreganem.

4

Při mírné teplotě vaříme asi 30 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept